Задорнов скасував концерти через таємничу хворобу

6 жовтня 2016, 13:43

Російський скандальний сатирик Михайло Задорнов захворів і скасував концерти.

Про проблеми зі здоров'ям артист заявив на своїй сторінці у соціальній мережі.

"Повинен довести до вашого відома, оскільки інакше про мене скоро поповзуть різні чутки: я дійсно повинен скасувати частину концертів до Нового року. В першу чергу ті, які далеко від Москви, і потрібні перельоти і далекі важкі переїзди", - почав Задорнов.

"В організмі, на жаль, виявлена серйозна недуга, властива не лише вікові. Лікувати треба негайно. Ніяких уточнень наводити не хочу, щоб не викликати слину у наших желтушочних журналістів", - додав він, зазначивши, що потребує "рівноваги і душевного спокою".


Задорнов заявив, що хворий

За словами сатирика, він має припинити участь у проектах та мінімізувати свої виступи.

"Журналістів попереджаю: дзвонити мені марно, шукати мене марно, оскільки буду проходити лікування в одній з найкращих клінік Прибалтики. І навряд чи вам в цій клініці нададуть про мене щось конкретне, оскільки лікувати в Євросоюзі того, хто виступає проти євросоюзної фальшивої демократії і толерантності, для них вельми небезпечно", - наголосив він.

"Тому лікування буде проходити "в темну", в прихованому режимі. Також безглуздо дзвонити моїм родичам. Я їм толком теж нічого не розповідав", - резюмував Задорнов.

Нагадаємо, Михайло Задорнов славиться своєю нелюбов'ю до США та Євросоюзу. Також артист неодноразово глузував з України та Майдану. А минулого року взагалі "погуморив" про збитий малайзійський боїнг.

Фото "Вконтакте"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів