Los Vivancos - 7 братів, які приголомшили світ! ВІДЕО

6 жовтня 2016, 11:09

Компанія "Квартал-Концерт" представляє головну танцювальну подію цього року: вперше в Україні виступлять всесвітньо відомі брати Los Vivancos!

За легендою, семеро рідних (з 39 дітей) братів Los Vivancos: Аарон, Джошуа, Жозе, Ізраїль, Юда, Крісто і Еліас навчилися танцювати раніше, ніж ходити. Їх акробатичні номери і композиції з самого раннього дитинства приводили в захват численних друзів і родичів.

Засновником ансамблю був голова великої родини Vivancos - батько братів. За їх словами, він був для них наставником і вчителем, дуже мудрою людиною, який навчив своїх синів ніколи не говорити "Я не можу". Атмосфера мистецтва, в якій зростали усі семеро, природним чином визначила їх бажання стати професійними танцюристами.


"Нам пощастило, - розповідає один з братів, - тому що замість відеоігор і футболу ми займалися музикою, танцювали і виробляли циркові трюки. Коли я згадую про це зараз, то це здається незвичним дитинством, але тоді мені і братам здавалося, що так і повинно бути".

Справжній успіх прийшов тоді, коли вони об'єдналися, і весь світ побачив, що разом брати - потужна сила, яка здатна запалити вогонь в серцях мільйонів глядачів.

Зараз, "Los Vivancos" - ансамбль сучасного танцю фламенко, що складається тільки з чоловіків, і не просто чоловіків, а з 7-ми братів Vivancos, які підкорили глядачів у всьому світі. Вони зробили переворот в світі фламенко незвичайним для цього танцю складом ансамблю (традиційно цей танець танцюють жінки з чоловіками), і це просто збіг: "Ми - сім братів. Ми не вирішували обійтися без дівчат, просто так вийшло".

Разючу неослабну популярність фламенко - танцю, який вони вибрали справою свого життя, брати пояснюють тим, що це дуже пристрасний танець, і це багатьом імпонує. Але найголовніше у фламенко, вважають вони, це його захоплюючий ритм, який пробуджує в людині первісні інстинкти ще з тих далеких часів, коли люди танцювали біля багаття перед битвою або зваблювали осіб протилежної статі.

"Цей танець зачіпає наше нутро, - зізнаються брати, - і в цьому причина його популярності".

Напівголі гарячі іспанські красені, гнучкі і пластичні, танцюючі фламенко з усім властивим їх національній природі вогненним темпераментом і пристрастю, викликають незмінне захоплення і найяскравіші емоції у глядачів, а шоу "Aeternum", поставлене талановитою командою режисерів і хореографів, залишає незабутні враження.

Головний художній консультант вистави - режисер, драматург, хореограф - Даніель Фінці Паска, режисер і сценарист шоу Cirque du Soleil ("Цирку дю Солей"). Серед численних його робіт - сценарій і постановка церемонії закриття Олімпійських ігор в Турині 2006 року, яку подивилися сотні мільйонів глядачів. Музика до вистави написана братами Vivancos. Вона об'єднує в "Aeternum" музику фламенко з роком, класичну музику з музикою для кіно в єдиній партитурі, записаної у виконанні Симфонічного оркестру в Будапешті.

Нова шоу-вистава "Aeternum" ("Вічність"), з яким зараз брати гастролюють по світу - це танець, цирк і театр одночасно. У ньому дивним чином поєднуються фламенко, сучасний балет, акробатичні номери і бойові мистецтва.

В Україні відбудеться чотири концерти Los Vivancos: 8 жовтня в Києві (Палац "Україна"), 9 - Харкові (ХНАТОБ), 11 - Одеса (Театр Опери та Балету) і 13 - у Львові (Театр Опери та Балету). Квитки можна придбати на сайті організатора Компанії "Квартал-Концерт" http://kvartal-concert.com або http://losvivancos.com.ua/ticket.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів