Собчак згадала, як її ледь не зґвалтували

6 жовтня 2016, 16:28

Російська телеведуча Ксенія Собчак, яка чекає на первістка, мала досить бурхливу юність. І, як виявилося, небезпечну.

Білявка пригадала, що її з подругою хотіли зґвалтували. Тоді ще 14-річним дівчатам дивом вдалося втекти від компанії хлопців.

Про спробу сексуальної наруги Ксюша розповіла у книзі, яку цитує "Woman's day".

Собчак написала, що з подругою Ліною вдягли мамині шуби й пішли до нічного клубу. Там дівчата познайомилися з хлопцями значно старшими за себе. Ксенія з подружкою збрехали про свій вік, запевнивши юнаків, що їм вже по 18 років.


Згодом, випивши кілька коктейлів, дівчата сіли в машину до цих незнайомців. Недосвідчені школярки ще не здогадувалися, що опинилися в полоні у злочинців.

Собчак дивом уникнула зґвалтування

За спогадами Ксенії, молоді люди відвезли їх в готель і поставили перед вибором: або інтим по-хорошому, або інтим по-поганому.

До смерті налякані дівчатка в екстремальній ситуації зуміли зібратися і придумати, як врятуватися. Собчак і її подруга залишили розкішні шуби чоловікам, а самі в легких сукнях вирушили в дамську кімнату, звідки й втекли.

"Маленьке віконце в туалеті, стукіт переляканого серця, одна нога - на батарею, друга - в лаз, рука подруги і м'який плюх в сніг. Холод, пронизливий холод, в лісі в одних сукенках..." - написала білявка.

"Майже заморожені дівчата, що перегороджують дорогу вантажівці, і добродушний далекобійник, який дав нам свій пуховик один на двох, щоб зігрілися. І блокпост ДАІ, і перший голос з рації: "Знайшли? Ну, слава богу", - додала Ксюша.

Нагадаємо, наразі Собчак чекає на первістка від свого чоловіка Максима Віторгана.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів