Знайшлася вкрадена у Кардашян прикраса - ЗМІ

10 жовтня 2016, 10:34

Поліція знайшла важливу підказку у полюванні на озброєних грабіжників реаліті-зірки Кім Кардашян.

Як повідомляє "The Daily Mail", правоохоронці виявили дорогоцінний камінь, який був серед вкрадених прикрас.

Ця знахідка може стати для поліцейських дуже корисною, бо на камінці ймовірно лишилося ДНК злочинця.

Одна з поцуплених коштовностей Кардашян знайшлася біля готелю в Парижі, де, власне, й відбулося зухвале пограбування.


"Елемент розграбованих коштовностей було знайдено поблизу будівлі. Ймовірно його загубили бандити. Це говорить про те, що злочинці, можливо, робили помилки, тому що дуже поспішали", - розповіло джерело, близьке до слідства.

Кардашян хоче відшкодування

До слова, Кім має намір знайти винних у своєму пограбуванні. Жінка вже подала позов до страхової компанії. Окрім цього, зірка хоче відсудити компенсацію за заподіяну моральну шкоду.

"Пані Кардашян розпочинає цивільний позов з метою відшкодування збитків", - запевнив інформатор.

Як відомо, Кім залишила Францію через кілька годин після пограбування. Водночас, французька влада стурбована тим, що американська зірка поспіхом повернулася до США. Адже це доводить, що у Парижі не змогли надати повну безпеку Кардашян.

Нагадаємо, днями до готельного номера, де була Кім Кардашян, вдерлися непрохані гості. П'ятеро чоловіків у масках та формі поліцейських зв'язали зірку й зачинили у ванній кімнаті. Після чого винесли коштовності на суму 10 мільйонів доларів.

Згодом дизайнер Карл Лагерфельд прокоментував пограбування Кім. На думку гуру моди, Кардашян у певній мірі сама винна. Мовляв, напередодні зірка хизувался своєю каблучкою в Instagram, чим, певно, й привернула увагу злочинців.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів