Пелтроу хоче стати посередником у розлученні Джолі й Пітта?

10 жовтня 2016, 17:48

Американська актриса Гвінет Пелтроу, кажуть, намагається виступити в ролі посередник між Анджеліною Джолі й Бредом Піттом.

44-річна білявка буцімто упевнена, що може дати хороші поради поки що ще подружжю, пише "The Daily Mail" з посиланням на "Radar Online".

Гвінет, яка зустрічалася з Піттом з 1994-го по 1997 роки, уже має досвід розлучення. Тож має що сказати Бредові й Анджеліні, аби після розколу вони все ще лишилися друзями.

"Гвінет переконана, що вона може допомогти і навіть запропонувала виступити в якості неофіційного посередника для нього (Бреда) і Енджі", - зауважило джерело.


"Це жест доброї волі з її боку", - додав інформатор.

Пелтроу хоче допомогти Піттові?

До слова, із Джолі Пелтроу ніколи особливо не дружила, незважаючи на спільні зйомки у фільмі в 2004-му році. А от із Піттом білявка зуміла залишитися в дружніх стосунках.

Та поки триває коротка домовленість між Анджеліною й Бредом щодо опіки над дітьми, багатодітна матір переїхала у нове житло.

Разом із шістьма дітьми Джолі перебралася до Хідден-Хіллз - місця настільки приватного, що його не побачиш навіть на "Google Street View", пише "The Daily Mail".

Новою домівкою Анджеліни й дітлахів став орендований будинок у закритому товаристві в Лос-Анджелесі.

За даними видання, щомісячна оренда там обходиться у 30 тисяч доларів. А сусідами Джолі стали чимало зірок, зокрема Кім Кардашян, Майлі Сайрус, Дженніфер Лопес і репер Дрейк.

Нагадаємо, за чутками, Анджеліна Джолі хоче, аби проти Пітта свідчила його колишня кохана - Дженніфер Аністон.

Прінтскрін "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів