Голі груди Путіна надихнули американського композитора на пісню. АУДІО

11 жовтня 2016, 17:54

Американський композитор, творець саундтреків для мультфільмів Ренді Ньюман написав пісню про президента Росії Володимира Путіна.

Композиція під назвою "Putin" опублікована на YouTube.

"Ось пісня присвячена великому лідеру світу. Я сподіваюся, що вам все це сподобається", - написав під аудіо Ньюман.

Тричі номінант на премію "Оскар" у коментарі "The Washington Post" пояснив, що саме надихнуло його на написання пісні про російського президента.


Виявляється, на американця вплинули відомі фото Путіна із голим торсом. Саме напівголий "Пу" на тракторі й на коні став "музою" для композитора.

СЛУХАЙТЕ АУДІО:

За словами Ньюмана, він спробував показати російського лідера цікавою людиною. Тож, за сюжетом, Путін одягається і йде займатися справами: керувати гігантським трактором і навіть живити ядерний реактор від лівої півкулі свого мозку.

"А коли він знімає сорочку, дівчата божеволіють", - йдеться в пісні.

У тексті зазначається, що "на вульгарних жінок" російський лідер не звертає увагу - "він думає про країну і про свою родину".

Композитор Ренді Ньюман створив музику для таких мультфільмів, як "Історія іграшок", "Корпорація монстрів", "Тачки". Також він написав музику до фільмів "Меверік", "Знайомство з батьками", "Плезантвіль" і іншим. За свої роботи автор тричі номінувався на премію "Оскар".

Аудіо YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів