Майлі Сайрус: Ненавиджу слово "бісексуал", бо воно ставить мені рамки

12 жовтня 2016, 13:07

Американська актриса й співачка Майлі Сайрус розповіла про свій перший сексуальний досвід й нагадала, що досі не знає, якої вона статі.

Про свою сексуальну орієнтацію 23-річна зірка розповіла в інтерв'ю "Variety".

"Все моє життя я не розуміла, якої я статі й яка в мене сексуальна орієнтація. Я завжди ненавиділа слово "бісексуал", тому що навіть воно ставить мені рамки. Я ніколи не думаю про когось, що він чоловік, чи жінка", - зізналася Майлі.

За словами Сайрус, уперше вона замислилася про власну орієнтацію у п'ятому чи шостому класі. А її перші стосунки булі саме з дівчиною.


"Я виросла в дуже релігійній сім'ї. Всесвіт завжди давав мені сили й знання, що в мене все буде добре. Навіть в той час, коли мої батьки не розуміли мене, я відчувала, що одного прекрасного дня вони зрозуміють", - додала вона.

Співачка зауважила, що на відміну від мами, вона ніколи не почувалася жінкою з великими цицьками, нігтями, вищипаними бровами тощо.

"Я ніколи не почувалася дівчинкою. Та й бути хлопцем не звучить для мене весело. Гадаю, що ЛГБТ-алфавіт може тривати вічно. Але є літера "П", що означає "пансексуал", - пояснила вона.

Сайрус не приховує, що вважає себе нейтрально - ані гетеро, ані гомосексуалом. І вперше схожу людину вона зустріла у ЛГБТ-спільності.

"Гадаю, що це була перша гендерно нейтральна людина, яку я коли-небудь зустрічала. Після того я остаточно зрозуміла, що моя стать і сексуальність ближча до цих людей, ніж "нормальних", - додала зірка.

Нагадаємо, Майлі Сайрус уже давно активно допомагає ЛГБТ-спільноті. За що співачку навіть збираються нагородити.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів