Майкл Джексон встановив новий рекорд серед мертвих і живих

13 жовтня 2016, 10:58

Покійний король поп-музики Майкл Джексон знову очолив список найбагатших зіркових небіжчиків за версією "Forbes".

Співак, який помер у 2009-му році, заробив за рік 825 мільйонів доларів, що є рекордом не лише серед мертвих артистів, а й серед живих.

Більшу частину цієї суми, а саме 750 мільйонів доларів, склав дохід від продажу прав на половину каталогу пісень "The Beatles", що належала Джексону.

Джексон з того світу встановив рекорд

Другу сходинку щорічного рейтингу заможних небіжчиків посів художник Чарльз Шульц, автор коміксів "Peanuts" про пригоди хлопчика Чарлі Брауна і його собаки Снупі. Річний дохід Шульца, який помер у 2000-му році, становить 48 мільйонів доларів.


На третьому місці гольфіст Арнольд Палмер. Спортсмен, що помер лише у вересні цього року, за останній рік збагатів на 40 мільйонів доларів.

Також до рейтингу впливового видання втрапили співак Прінс (п'яте місце і дохід в 25 мільйонів доларів) та Девід Боуї (10,5 мільйона доларів і 11-е місце).

Прінс - п'ятий з найбагатших небіжчиків-зірок

У списку також відомий фізик Альберт Ейнштейн (11,5 мільйона доларів і дев'яте місце) і модель Бетті Пейдж (11 мільйонів і десяте місце).

Нагадаємо, Майкл Джексон раптово пішов з життя у 2009-му році. З 2010-го поп-король очолив рейтинг заробітків небіжчиків. Та у 2012-му тимчасово поступився лідерством актрисі Ліз Тейлор.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів