Жертви мацання Трампа: Він був схожий на восьминога

13 жовтня 2016, 13:50

Кандидат у президента США Дональд Трамп, схоже, увійде в історію, як любитель хапати жінок за "поцьки", наче восьминіг.

Нещодавно скандальному багатію пригадали його слова про мацання інтимних місць у жінок, а тепер знайшлися й самі жертви. Про домагання зі сторони Трампа дві жінки розповіли виданню "The New York Times".

Одна зі співрозмовниць газети заявила, що понад 30 років тому Дональд Трамп хапав її за груди і спробував залізти під спідницю, коли її посадили на сусіднє з ним крісло в літаку.

"Він був схожий на восьминога. Його руки були всюди. Це був напад", - каже жінка на ім'я Джесіка Лідс.


Інша ж жертва Трампа запевняє, що кандидат у президенти поцілував її в губи всупереч її бажанню. Це трапилося у 2005-му році в ліфті вежі "Tramp Tower" у Нью-Йорку.

Знайшлися жінки, яких обмацав Трамп

Рейчел Крус, якій на той час було 22 роки, каже, що вчинок політика дуже вразив її.

"Я була настільки засмучена тим, що він вирішив, що я така нікчема, що він може зробити це зі мною", - зізналася жінка.

У штабі Дональда Трампа вже поспішили спростувати звинувачення з боку жінок. Адвокат багатія заявив, що стаття у "The New York Times" - наклеп і вигадка.

"Для "New York Times" небезпечно починати повністю брехливу, скоординовану спробу знищити репутацію Трампа", - йдеться в заяві юриста.

Тепер у Трампа чекають на спростування й вибачення з боку журналістів, в іншому ж випадку погрожують судом.

Але не лише "The New York Times" знайшло жінок, яких мацали руки Дональда.

Днями видання "Palm Beach Post" опублікувала інтерв'ю з місцевою жінкою на ім'я Мінді. Та стверджує, що Трамп торкався її інтимних частин тіла у 2003-му році після одного з концертів у місті. Причому, скандальний багатій робив це, коли поряд стояла його ще наречена Меланія.

Нагадаємо, днями в мережі пригадали Трампові його образливі висловлювання на адресу жінок: нестримне бажання Дональда до мацання й хапання зобразили в мемах і фотожабах.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів