Від ДіКапріо вимагають повернути "відмиті гроші" й піти з ООН

15 жовтня 2016, 10:15

Скандал навколо можливого відмивання грошей голлівудським актором і рятівником природи Леонардо ДіКапріо набирає нових обертів.

Швейцарський фонд імені Бруно Мансера, який займається питаннями охорони навколишнього середовища, в тому числі в Малайзії, засудив зв'язки зірки "Титаніка" з тіньовим малайзіським фондом.

Від ДіКапріо вимагають повернути "відмиті гроші", які він нібито отримав, або відмовитися від ролі посла ООН, повідомляє "The Hollywood Reporter".

Під час прес-конференції в Лондоні глава швейцарського благодійного фонду висунув Лео ультиматум:


"Якщо ДіКапріо не бажає працювати чисто, то ми просимо його піти у відставку як посланця світу ООН в області зміни клімату, тому що до нього немає стільки довіри для такої важливої ролі".

ДіКапріо закликають піти з поста посла ООН

А критику Лео щодо вирубки лісів в Індонезії, контрольованих районах Борнео, було названо "цинічним лицемірством".

"Ми не можемо зберегти навколишнє середовище, якщо нам не вдасться зупинити корупцію. ДіКапріо має допомагати у вирішенні цієї проблеми, але сьогодні він сам став частиною цієї проблеми", - йдеться в заяві швейцарського фонду.

До слова, актора було запрошено на цю прес-конференцію. Але він так і не з'явився.

Нагадаємо, Леонардо ДіКапріо, а точніше його фонд "Leonardo DiCaprio Foundation", підозрюють у відмиванні грошей через тіньовий малайзійський фонд. Через це актора навіть допитало ФБР.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів