Кейт Мосс покинула молодого графа Бісмарка - ЗМІ

17 жовтня 2016, 13:24

Супермодель Кейт Мосс і граф Ніколай фон Бісмарк більше не разом.

Про те, що 42-річна красуня покинула 29-річного кавалера пише "The Mirror" з посиланням на "The Sun" і джерела з оточення пари.

Кажуть, Кейт і Ніколай, які почали зустрічатися в минулому році, розбіглися після гучної сварки. Причиною буцімто став гулящий спосіб життя молодого графа.

"Кейт і Ніколай багато сперечалися в останні кілька місяців. Але нещодавно між ними сталася сварка, яка й стала останньою краплею", - розповів інформатор.


"Схоже, це була дійсно гаряча суперечка, і Кейт заявила, що вона йде від нього після цього. Вона була дійсно закохана в нього, але сказала, що більше не може терпіти цього і мусить йти далі", - додало джерело.

Кейт Мосс знову одиначка

Проте, друзі Мосс стверджують, що справжньою причиною розриву стали напружені стосунки Ніколая із 14-річною дочкою моделі, Лілою.

Мовляв, дівчинка і бойфренд мами частенько сварилися через дрібниці. І граф фон Бісмарк якось навіть вимкнув WiFi, щоб Ліла не мала змоги користуватися Інтернетом.

"Останнім часом Ліла не схвалювала Ніколая і їй дуже не подобалося, коли він був поруч. Вона є найважливішою людиною в житті Кейт, і Кейт послухала її", - розповіли в оточенні моделі.

Нагадаємо, ще нещодавно подейкували, що Мосс і фон Бісмарк готуються до весілля. Буцімто парочка мала намір сходити до вівтаря ще до Різдва.

До слова, днями стало відомо, що Кейт таки розлучилася з рокером Джеймі Хінсом. Подружжя, яке прожило у шлюбі чотири роки, вирішило все тихенько й без суду.

Прінтскрін "The Mirror"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів