Лідер "Братьев Грим" хоче змінити стать - продюсер

19 жовтня 2016, 15:16

Один з лідерів колись популярного російського гурту "Братья Грим" Борис Бурдаєв буцімто зібрався змінити свою стать.

35-річний артист нещодавно зізнався, що має нетрадиційну сексуальну орієнтацію. Тепер ж Боря подумує про радикальні метаморфози з тілом. Про що розповів продюсер співака Андрій Бородін у коментарі "Life.ru".

"Зараз Боря дуже часто мотається за кордон. Навіть в даний момент він знаходиться в Мадриді. Чим він там точно займається, я не знаю. Але у нього є думки з приводу зміни статі", - сказав представник Бурдєва.

"Якщо він це зробить, я перестану з ним працювати. Він гей, а це і так відхилення. Якщо він стане ще й жінкою, то буде просити називати його не Борей, а якоюсь Наталі... Публіка перестане його сприймати", - додав продюсер.


Борис Бурдаєв надумав стати жінкою?

"Я вважаю, що особисте життя має бути особистим життям, а не перетинатися з робочими моментами. Він спокійно може приїхати в місто на гастролі і безвилазно сидіти в спеціальних чатах для геїв: викликати собі когось або тупо шукати, з ким провести ніч. Для мене це неприйнятно", - пояснив продюсер.

Він також додав, що співак "часто зриває інтерв'ю, особливо якщо не задоволений фізично".

Втім, сам Борис Бурдаєв поки не може дати конкретну інформацію про можливу зміну статі. Замість цього артист розмірковує про материнство.

"По-перше, я в принципі не зможу народити дитину, це, звичайно, було б добре, але поки неможливо. Хоча мені заплатили б мільйон доларів, тому що мужик нарешті народить. По-друге, це виглядає дуже неестетично. Уявляєте, ви будете знімати ролик, як я народжую дитину. Через що мені це робити?" - зазначив він.

Нагадаємо, гурт "Братья Грим" складався з двох братів-близнюків Бориса й Костянтина Бурдаєвих.

Кілька років тому Костянтин переніс важку втрату - раптово померла його молода дружина.

Фото "Вконтакте"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів