90-річний Чак Беррі випустить альбом на честь коханої

19 жовтня 2016, 16:07

Американська рок-н-ролл-легенда Чак Беррі, котрий 18-го жовтня відсвяткував своє 90-річчя, зробив подарунок своїм шанувальникам.

Артист оголосив, що записав новий альбом – після майже 40-річної перерви.

Про це повідомляється на офіційному сайті Чака Беррі.

Альбом вийде в 2017-му році та матиме назву "Чак". Беррі присвячує його "своїй коханій дружині Тодді", з якою вони прожили 68 років.


У Чака Беррі вийде новий альбом після 38-річної перерви

"Дорогенькі мої, я старішаю! Я довго працював над цим альбомом. Тепер я можу піти на спочинок!", - сказав Беррі.

Альбом був записаний на декількох студіях Сент-Луїса, і участь у його записі взяли діти виконавця: Чарльз Беррі-молодший (гітара) і Інгрід Беррі (гармоніка).

Також задіяний Джиммі Марсала, який був басистом Беррі впродовж 40 років, Роберт Лор (фортепіано) та ударник Кіт Робінсон, із котрим Чак останні 20 років грав у сент-луїському клубі "Blueberry Hill".

Як відомо, Чак Беррі входить до Зали слави рок-н-роллу, а журнал "Rolling Stone" у 2004-му проголосив його п’ятим серед сотні найвидатніших артистів усіх часів.

До слова, з ювілеєм Чака Беррі привітали в своїх Twitter рокери Мік Джаггер та Кіт Річардс. 73-річний Мік назвав іменинника своїм натхненням, а Кіт записав для нього відеозвернення.

"Агов, Чаку, настав час ще одного дня народження, чуваче. Ти тримаєшся, а я одразу за тобою, вітаю тебе, старий!", - сказав учасник "The Rolling Stones".

Фото з сайту Чака Беррі та з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів