Оззі Озборн дав указівки щодо свого похорону

29 жовтня 2016, 10:18

67-річний британський рокер Оззі Озборн не хоче, аби на його похороні лунала його власна музика.

Натомість він обрав "The Beatles".

Про це Озборн розповів "NME", пише "Contact Music".

"Насправді мені треба ще кілька років, щоби це обміркувати, але, певно, це буде щось із альбомів "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band" чи "Revolver", - поділився Оззі.


"Я точно не хочу, щоби це був мій довбаний альбом найкращих хітів – я його ніколи-ніколи не граю, і його до дідька соромлюся. І я точно не хочу ніякої довбаної щасливої пісні – я ж мертвий", - наголосив він.

Оззі Озборн не хоче, щоби його ховали під його ж пісні

Озборн бажає вирушити в свою останню путь під музику "бітлів", бо їхня одна-єдина пісня назавжди змінила його життя та змусила стати рок-зіркою.

Як пригадує музикант, він зростав у не найкращому районі Бірмінгема та весь час гадав, як звідти вибратися. Аж поки не почув по радіо пісню ліверпульської четвірки "She Loves You".

"Та пісня все в моїй голові перевернула. Мій син завжди мене питає: "Як це було, коли з'явилися "The Beatles"? Усе, що я можу йому відповісти: "Уяви, що ти лягаєш у ліжко в одному світі, а прокидаєшся в геть іншому, захоплюючому і відчуваєш радість від того, що живий", - поділився Оззі.

Нагадаємо, багаторічний шлюб Оззі Озборна нещодавно ледь не розвалив його роман із іншою жінкою. Проте дружина музиканта, Шерон знайшла в собі сили йому пробачити.

Фото з Instagram Озборна

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів