Куніс написала есе про приниження і погрози

3 листопада 2016, 17:44

Актриса Міла Куніс долучилася до знаменитостей, які піднімають тему приниження жінок у Голлівуді.

Зірка опублікувала есе з відвертими розповідями зі свого життя. Зокрема, як ій погрожували зламати кар'єру, якщо вона не роздягнеться. Текст сповіді Міли розміщено на порталі "A Plus".

"Ти більше ніколи не працюватимеш у цьому місті. Звичайно, кліше, але це ще й те, чим погрожував мені продюсер, коли я відмовилася позувати напівоголеною для обкладинки чоловічого журналу для реклами нашого фільму", - почала Куніс.

"Були випадки, коли мене ображали, вичавлювали з гри, платили менше грошей, ігнорували і принижували іншими способами просто через мою стать", - додала вона.


Куніс розповіла про приниження

За словами Міли, вона була розлючена і почувалася предметом об'єктивації, але разом з тим вона вперше у своїй кар'єрі сказала "ні", і кінця світу не сталося.

Куніс пригадує, що на початку кар'єри думала, що для успіху в кіноіндустрії потрібно слідувати правилам чоловіків.

"Але чим старше я стаю, тим більше розумію, що це нісенітниця. І найгірше, я сама відповідальна за цю ситуацію, тому що дозволяла так поводитися з собою", - наголосила вона.

Акторка закликала жінок бути сміливішими і не приймати сексистські правила гри.

"Я працюватиму в цьому місті, але я не працюватиму з тобою", - цими словами Міла закінчила своє звернення.

Нагадаємо, наразі Міла Куніс чекає на другу дитину. Майбутній татусь Ештон Катчер уже навіть прохопився, що це таки буде хлопчик.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів