Бібер позаочі став тріумфатором європейського "MTV"

7 листопада 2016, 10:08

Канадець Джастін Бібер став найбільшим тріумфатором цьогорічної церемонії "MTV Europe Music Awards". Юний співак на неї не приїхав, зате цілих три статуетки здобув.

Джастін переміг у номінації "Найкраща пісня" ("Sorry"), "Найбільша фан-спільнота" і "Найкращий канадський виконавець".

 Бібер не приїхав за своїми трьома статуетками

Про це пише "Ace Showbiz".

Lady Gaga проголосили "Найкращою виконавицею", а ще їй дали відзнаку за "Найкращий образ".

 Lady Gaga в Європі визнали найкращою

"Найкращим виконавцем" визнали Шона Мендеса, а в рок-категорії цього року перемогли "Coldplay". Американський колектив "DNCE" обрали "Проривом року", а "Світовою іконою" – "Green Day".

Дрейка назвали найкращим у хіп-хопі, серед представників поп-музики перемогу здобув гьорлзбенд "Fifth Harmony", а в категорії альтернативної музики – "Twenty One Pilots".

 Дівчата з "Fifth Harmony" запхали за пояс усіх поп-артистів

"Найкращим відеокліпом" стала спільна робота "The Weeknd" і "Daft Punk" – "Starboy". "Найкращою новою артисткою" проголосили 18-річну шведку Зару Ларссон.

Між іншим, на урочистій церемонії, що відбулася в Роттердамі 6-го листопада, оголошували імена зірок-переможців теж зірки. Зокрема на сцену виходили Ідріс Ельба, Джейден Сміт, моделі Вінні Харлоу та Джордан Данн.

До слова, співачка Бейонсе цього року була в 5 номінаціях, проте не перемогла в жодній. Нагадаємо, нещодавно з'явилася підозра, що артистка має намір возз’єднатися зі своїми товаришками з "Destiny's Child".

Фото з Twitter Бібера, з Instagram Lady Gaga та "Fifth Harmony"

 

 

IDEALMEDIA