Її діти та його "образливий" шлюбний контракт – у ЗМІ є подробиці конфліктів Мерайї Кері з екс-нареченим

7 листопада 2016, 12:54

Подейкують, причиною конфліктів між співачкою Мерайєю Кері та її тепер уже екс-нареченим Джеймсом Пекером, котрі врешті призвели до розриву, були педагогічні принципи зіркової мами.

За свідченням джерела "Woman's Day", австралійський мільярдер просто-таки не міг витримувати "розпещених" дітей коханої, 5-річних Монро та Мороккана.

Про це повідомляє "The Daily Mail".

"Вони сперечалися через те, як вона виховує своїх двійнят. Він не витримував її дітей – досить неслухняних порівняно з його трьома від екс-дружини Еріки, котра є дивовижною мамою", - поділився інформатор.


Щоправда речник Пекера, котрий раніше визнав, що мільярдер "повівся неправильно" щодо Кері, назвав цю інформацію "неправдивою та сміховинною".

Екс-наречений критикував Мерайю Кері як матір?

Зате порталові "TMZ" вдалося ознайомитися із деякими пунктами шлюбного контракту Джеймса та Мерайї, котрий тепер, вочевидь, так і не буде підписаний. Зазначається, що початкова версія, підготована юристами Пекера, була з обуренням відкинута стороною нареченої, як "жалюгідна й образлива".

Зокрема у ній окремо вказувалося, що одяг для своїх дітей Кері куплятиме сама. А подарунки, дорожчі за 250 тисяч доларів, якщо такими обмінюватимуться чоловік та дружина, вважатимуться подарунками лише за умови письмового підтвердження з текстом: "Це мій подарунок тобі".

Щоправда, це не стосувалося б презентів на заручини, весілля, дні народження та річниці.

Іще один цікавий пункт: у разі розлучення Пекер погоджувався виплатити коханій-зірці по 6 мільйонів доларів за кожен рік їхнього шлюбу. Але ця сума не мала б перевищувати 30 мільйонів. Як повідомило джерело порталу, Мерайя все ж "вторгувала" 50 мільйонів.

Нагадаємо, представники Пекера і Кері офіційно підтвердили розрив пари наприкінці жовтня. Ходять чутки, що в співачки через це почалася депресія.

Фото з Instagram Мерайї Кері

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів