Голосування в США закінчилося: паніка в мережі та мем про "трампоторт"

9 листопада 2016, 09:46

О 1.00 ночі за східноамериканським часом завершилося голосування на виборах президента США.

І все вказує на те, що новим керманичем країни стає скандальний мільярдер Дональд Трамп. Невтішні для прибічників Гілларі Клінтон новини здійняли шквал розпачу, смутку та паніки в соцмережах.

Зокрема своїх емоцій не приховують зірки, котрі публічно підтримували екс-держсекретаря.

"Що відбувається?????!!!!!", - написала в Snapchat Єва Лонгорія, виклавши своє сумне селфі.

Єва Лонгорія в шоці. Власне, як багато хто

"Досі ніколи за ті 15 років, що я живу в цій країні, я не відчував страху через свою зовнішність", - поділився зірка "Теорії великого вибуху" Кунал Найяр, поставивши тег "іммігрант".

"Гілларі Клінтон, хоча сьогодні все закінчується, я дуже пишаюся тобою, і для мене велика честь бути твоїм другом", - тегнула кандидатку телеведуча Еллен ДеДженерес.

"Буде революція", - суворо попередила "капсом" співачка Кеті Перрі.

"Люди, ви серйозно? Хто-небудь (інший) не може стати президентом? Хто-небудь? Хоча б хто-небудь?.. Ні, серйозно. Так багато людей не заперечує проти того, щоби це був ксенофоб, котрий хапає людей за різні місця, котрий каже "десь там є мій чорний?", - обурилася продюсера Шонда Раймс.

"Ми дивимося в лице найтемнішого боку Америки. Чому це має бути оцей фарбований, з зачесом??", - написала засмучена зірка "Американської історії жахів" Конні Бріттон.

Але є в мережі й трохи веселощів. Бодай трохи прихильникам Клінтон підняв настрій торт Дональда Трампа. Кондитерський виріб у вигляді бюсту політика виготовили спеціально для вечірки в ніч виборів та під охороною привезли до "Trump Tower".

Фото шедевру "порвали" соцмережі й породили купу мемів із тегом #TrumpCake.

 Торт Дональда Трампа став мемом
Цікаво, він бодай смачний?
 І за кого голосував кондитер?

Нагадаємо, деякі селебрітіз під час передвиборчої кампанії заявляли про свій намір поїхати зі США у разі, якщо до влади прийде Дональд Трамп. Ліна Данем збиралася до Канади, Барбра Стрейзанд – теж до Канади чи до Австралії, цитує її "The Daily Mail".

Емі Шумер говорила, що перебереться в Іспанію, а Шер була ладна тікати від Трампа "на Юпітер".

"Якщо той вилупок стане президентом, я перевезу мою чорну дупу до Південної Африки", - заявив не так давно Семюель. Л. Джексон.

Нагадаємо, також емігрувати збиралася Майлі Сайрус.

Фото з соцмереж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів