У Києві скасували концерт Шури

9 листопада 2016, 10:26

Служба безпеки України та низка депутатів домоглися того, аби у Києві скасували концерт російського співака Шури.

Про те, що шоу артиста, заплановане на 11 листопада в одному зі столичних клубів, не відбудеться, написав Дмитро Корчинський у своєму Facebook.

"Спільними зусилля Оксани Корчінської, Лева Парцхаладзе та СБУ удалось скасувати концерт ватної московської лгбт-дірки - Шури та заборонити йому в'їзд до України. Постскриптум: у своєму тренованому задньому проході він намагався нелегально провезти духовну скрєпу", - зазначив він.

Сам Шура також відреагував на свій скасований київський концерт.


"Дорогі мої українці! Мій концерт в Києві 11-го листопада не відбудеться, все дуже банально, групка "людей" оголосила мене українофобом, заістеріла, паскудні слова на мою адресу почали вивергати, кляузничати, скаржитися в СБУ, як же мовляв так, куди дивитеся, їде головний ворог нашої країни", - зазначив Шура.

Шура не заспіває в Києві

Він додав, що усі просто побачили його відео дворічної давнини, на якому він радіє анексії Криму.

"Друзі, де ж свобода... про яку ми всі так кричимо, свобода слова, де вона? Приїжджайте до нас в Росію, у нас можна всім співати, хто б він не був, як би одягнений не був, яких би поглядів не дотримався, я 20 років на сцені, і почуваюся абсолютно вільним! Я не політик, і в політику не лізу, просто люди, будьте добрішими і творіть добро!" - написав Шура.

Нагадаємо, нещодавно з'явилася інформація, що російській співачці Крістіні Орбакайте також заборонять з'являтися в Україні. Щоправда, офіційно СБУ поки не оголосило артистку "нев'їздною".

Чого не скажеш про Наталку Корольову, якій Служба безпеки заборонила найближчі п'ять років перетинати кордон України.

Фото "Вконтакте"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів