Елтон Джон згадав московських голих хлопців і пожалівся на ненависть

14 листопада 2016, 16:20

Британський співак Елтон Джон занепокоєний тим, що і в його рідній країні, і в усьому світі зростає рівень популізму, націоналізму та антигейської риторики.

Він із ностальгією згадав часи, коли окрасою одного з московських нічних клубів були голі парубки, що плавали в акваріумі.

Про це зайшла мова в інтерв’ю сера Елтона "The Guardian".

"Коли ти бачиш, що відбувається в Росії, ситуацію в Африці, це вганяє в депресію. Пам’ятаю, як приїжджав до Москви, коли гей-тема була на підйомі, і ти заходив до клубу в Москві, де в акваріумі плавали голі хлопці і всяке таке. А потім мер Петербурга почав вилучати книги з бібліотек і закручувати гайки", - поділився співак.


"Ми живемо в дуже дивні часи, але є розумні голоси, вони мають бути почуті", - додав він.

Неважко здогадатися, за кого вболівав сер Елтон під час нещодавніх президентських виборів у США

Зі слів сера Елтона, сьогодні і в Британії з відношенням до геїв справи йдуть не набагато краще.

"Знаєте, якщо чесно, мені зараз не подобається тут жити. Не подобається ненависть, яка тут існує. Як нещодавно сказав Девід (Ферніш), це ніби старий нарив, який розкрили, і ненависть вийшла на поверхню. Люди можуть добре ставитися до гей-шлюбів та іншого, і раптом – уже ні", - зазначив артист.

Елтон Джон підкреслив, що завжди пишався тим, що народився і живе в Британії, і раніше і уявити не міг, що таке відбуватиметься в його країні.

Інтерв’ю з артистом записувалося ще до президентських виборів у США. Але можна з упевненістю сказати: сер Елтон не з тих, хто зараз радіє перемозі Дональда Трампа.

"Ці вибори – ніби очікування на результати перевірки на рак. Ніби сходив на сканування, і за кілька днів отримаєш результати. Трамп – єдина відома мені людина, котра відверто бреше, а людям, здається, до цього байдуже", - поділився своїм здивуванням співак.

Нагадаємо, навесні Елтон Джон збирався попити чаю сам-на-сам із Володимиром Путіним та обговорити з ним, зокрема, права представників секс-меншин у Росії. Але в них не склалося.

Фото з Instagram Елтона Джона

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів