Панін судиться з телевізійниками: Мене мали показати справжнього, а не придурком

17 листопада 2016, 13:48

Скандальний російський актор Олексій Панін заявив, що його оббрехали і таки йде до суду.

Зірка "Піжмурків" вирішив засудити телевізійників, які спершу оприлюднили відео буцімто його інтиму з собакою, а потім запросили записати спростування.

Однак, відкривши журналістам душу, Панін знову лишився ні з чим. Фільм про нього і доньку не пустили в ефір, пишуть "Дни.ру".

Тож тепер Олексій написав відкритого листа до усіх, аби прояснити ситуацію. Послання від актора опублікувала його подруга Ангеліна Джебісашвілі у своєму Facebook.


"Після виходу програми "Говоримо і показуємо", в якій мене звинуватили в сексі з собакою і в черговий раз "облили брудом", мені подзвонили з НТВ і від імені керівництва каналу запропонували зняти спростування", - почав Панін.

Він зізнався, що спершу з недовірою поставився до пропозиції, але потім таки погодився.

Панін написав відкритого листа

"Ефір мав відбутися 12-го листопада в суботу, але все виявилося обманом. Ефір не відбувся. Люди, які ще вчора били себе в груди і присягалися своїми дітьми, що це буде "бомба", почали придумувати різні виправдання і відмовки", - додав актор.

Олексій переживає, що репортери підвели не лише його, а й дочку Нюсю:

"Я вже давно звик до гидоти подібних журналістів, але цього разу вони, ці у..., підставили не тільки мене, а й маленьку дівчинку, яка відкрила перед ними душу. Моя дочка розповіла їм про своє життя, про свої думки, про свої переживання. Вона дуже сподівалася, що про нас знімуть хороший фільм, і всі люди, після його виходу на екран, дізнаються про нас правду".

Панін зауважив, що донечка сподівалася, що від них нарешті відстануть, і дадуть спокійно жити.

"Цей фільм повинен був показати справжнього Олексія Паніна, а не того придурка, якого з мене зробила "жовта преса". На жаль, це виявилося нікому не потрібно! Правда не цікава!" - наголоси він.

Наостанок Панін заявив, що подає проти телеканалу в суд.

Нагадаємо, останнім часом Олексій Панін фігурує в ЗМІ не завдяки своїй кінокар'єрі, а через скандальні витівки. Останні взагалі шокувала багатьох: акторові приписали секс із собакою.

Фото "Дни.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів