Едді Редмейн заявив, що бачив голим принца Вільяма

18 листопада 2016, 17:01

Оскароносний актор Едді Редмейн зробив сенсаційну заяву: він пив із принцом Вільямом, а також бачив його пеніс.

Просто вони разом навчалися в Ітонському коледжі.

Спогадами про веселе студентство 34-річний Редмейн поділився в одному з телешоу, пише "Contact Music".

На запитання ведучого, чи напивався він із Вільямом, і чи бачив майбутнього короля Великобританії без трусів, Едді обидва рази відповів "так".


А ще оскароносний актор згадав, як популярність принца допомагала їхній команді під час матчів із регбі.

Едді Редмейн бачив прутня принца Вільяма

"Нам було чудово грати в регбі з принцом Вільямом, але ти виходив і хотів грати, а всі люди з іншої школи бажали перехопити в нього м'яча, бо тоді вони могли прийти додому та розказати своїм сім'ям, що перехопили м’яча в принца Вільяма, тож ми собі гасали, і на нас нікого не знаходилося", - пригадав зірка фільму "Чарівні звірі і де їх шукати".

Майданчики для регбі були розташовані досить далеко, розповів Едді. І було цікаво спостерігати, як деякі студенти підлизувалися до Вільяма та його охоронців, щоби ті їх підвозили.

"Я нещодавно бачив його на благодійному заході, він у хорошій формі. Ми зійшлися на темі новонароджених діток, і відчули себе дорослими та старими", - поділився Редмейн.

Нагадаємо, голого зада молодшого брата Вільяма, Гаррі бачили чи не всі інтернет-користувачі. Кілька років тому принц додумався грати у Вегасі в більярд на роздягання.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів