Новий альбом Леді Гага набирає обертів

22 листопада 2016, 11:11

Лише наприкінці жовтня королева епатажу Леді Гага випустила новий альбом під назвою Joanne, а вже сьогодні платівка посідає першу позицію в американському чарті Billboard 200.

Нагадаємо, що реліз альбому відбувся 21 жовтня. Після майже 3-річного мовчання діва потішила багатомільйонну армію прихильників четвертим сольним студійником. До трек-листу увійшли 11 композицій в стилі софт-рок і денс-поп. Потужні вокальні партії дають слухачам чудову можливість оцінити розкішний голос артистки.

"Родзинка" свіжої платівки - обкладинка. Лаконічна і стримана, вона виглядає напрочуд вишукано. На фото зображена сама красуня у профіль в елегантному рожевому капелюшку. Окремої уваги заслуговує макіяж у стилі nude - хіт модного сезону "осінь-зима 2016". Аби створити подібний трендовий мейкап, як у Леді Гаги, не потрібно йти до торговельного центру та витрачати дорогоцінні години на пошуки косметики. Чудові засоби світових брендів знайдуться на сторінках сайту PARFUMS.UA. На гостей чекають принадні знижки та акційні пропозиції, що не залишать байдужими українських красунь. Великий асортимент, приємні ціни та швидка доставка прямо до вашого дому: оцініть переваги онлайн-шоппінгу!

Широкі густі брови, ненафарбовані губи і легкий акцент smoky eyes створюють неймовірно жіночний і звабливий образ, а довершує його сяючий природний колір обличчя. Досягти такого ефекту просто з якісною декоративною косметикою, наприклад, Christian Dior.


Тональний крем Diorskin Forever має повітряну текстуру, яка легко наноситься і швидко адаптується до тону шкіри. Він вирівнює колір, робить обличчя матовим і гладеньким. Особлива формула не тільки дарує вражаючу красу, а й делікатно піклується про ніжний епідерміс. Засіб звужує пори, приховує почервоніння та інші дефекти. А щоб надати вигляду свіжості, слід використати коректор Diorskin Star. Завдяки йому шкіра засяє, немов після візиту до косметолога. Він майстерно приховає темні кола під очима та інші сліди втоми, щоб жіноче личко вражало природною привабливістю.

Новий альбом вирізняється серед попередників не лише незвичайною обкладинкою. Так, цього разу співачка зробила акцент на вокалі і текстах. Вона зізналася, що хотіла приємно здивувати фанів і отримала величезне задоволення від досвіду "музичного самоаналізу".

Як завжди, їй вдалося викликати фурор. Леді Гага вразила "маленьких монстрів" (так вона називає своїх прихильників) та музичних критиків, випустивши сингл Perfect Illusion. Дійсно, він досить нетиповий для творчості виконавиці. До того ж у кліпі на композицію вона постала в образі рок-співачки, яка своїм несамовитим виступом змушує натовп шаленіти. Жодних епатажних костюмів, чудернацького гриму чи неочікуваних модних образів: спочатку навіть важко усвідомити, що перед вами Гага, ексцентрична і оригінальна. Проте саме цей дисонанс і приваблює, змушує зачудовано спостерігати за божевільними танцями артистки в пустелі поблизу Лос-Анджелеса.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів