Брат ДіКапріо кинув наркотики та жаліє плейбоя Лео

21 листопада 2016, 16:41

Голлівудський актор Леонардо ДіКапріо жертвує мільйони доларів на збереження довкілля, в той час, коли його брат ледь животіє на мізерну платню.

Колишній наркоман Адам Фаррар пожалівся на свого зіркового родича, котрий викреслив його зі свого життя, "The Daily Mail".

"Колись ми були дуже близькі. Я любив його і досі люблю. Але ми не спілкувалися вже кілька років", - розповів Адам.

Він вважає Лео братом, хоча вони й не рідні по крові. Після розлучення з мамою ДіКапріо акторів батько одружився з мамою Фаррара. У дитинстві хлопчики багато часу проводили разом: грали в відеоігри, займалися музикою тощо. Іноді Адам лишався ночувати в Лео, чия мама Ірмелін мешкала неподалік від сім'ї свого екс-чоловіка.


"Мені подобалося мати молодшого братика, ми дуже добре ладнали. Лео малим мав дуже світле волосся, його зазвичай приймали за дівчинку, хоча з віком його волосся стало темнішим. Він завжди був симпатичним дитям", - пригадав Адам.

"Ми були такі близькі, як лише брати можуть бути", - запевнив він.

Як розповів Адам, у шоубізнес Лео пішов слідом за ним. Це Адам із 6 років почав зніматися в рекламі та крихітних ролях на телебаченні. А менший брат, який ненавидів школу, теж захотів так заробляти гроші.

Адам і Лео шість років тому

Коли до Леонардо прийшов успіх, Адам став кимось на кшталт його охоронця та керівника фан-клубу. Вони жили та подорожували разом. Але пристрасть до наркотиків врешті взяла гору над Фарраром, і його потроху витіснили з найближчого кола ДіКапріо.

Чоловік уже кілька разів побував у в'язниці, але присягається, що з 2014-го року не вживає героїн.

Зі слів чоловіка, востаннє він бачився з братом, коли один із друзів Лео запросив його на акторів день народження.

"Лео був радий мене бачити, обійняв мене. Але коли я намагався йому подзвонити, мої повідомлення лишалися без відповіді. Його оточує ціла команда, неможливо пробитися крізь стіну його лакуз", - поділився 45-річний Фаррар.

Адам нині підпрацьовує художником-декоратором. Його 10-річною донькою опікується батько Лео та Адамова мама, відколи в 2014-му році соцслужби забрали дитину в Фаррара та його партнерки.

Адам сподівається, що йому вдасться відновити стосунки з братом, і що той допоможе йому повернути дочку. Фаррар запевняє, що не заздрить ДіКапріо, а навпаки, жаліє.

"Я дивлюся на його життя зараз, на те, що він досі гуляє і тусить із моделями, і мені його шкода. Він так і не подорослішав. Я живу з однією жінкою вже 17 років, у мене є дитина, а Лео все ще плейбой", - зазначив Адам.

Нагадаємо, в 2014-му Адама Фаррара та його подругу, матір його дочки, арештували за підозрою в зберіганні наркотиків.

Прінтскрін з сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів