Сина Мадонни арештували за зберігання наркотиків – ЗМІ

23 листопада 2016, 12:00

16-річний син співачки Мадонни та режисера Гая Річі, Рокко був арештований лондонською поліцією за зберігання наркотиків.

У парубка знайшли травичку.

Про це пише "Contact Music" з посиланням на "The Sun".

У поліцію повідомили сусіди, після того, як побачили, що Рокко курить марихуану.


"Рокко став відомою особою в своєму районі, і не з хороших причин. Люди неодноразово помічали його підозрілу поведінку. Цей інцидент став останньою краплею", - розповів інформатор.

Сина Мадонни упіймали на зберіганні наркотиків

Прибувши на місце, правоохоронці помітили сліди травички на одязі Рокко та його приятеля. А потім виявили саме зілля в рюкзаку зіркового нащадка.

У Скотланд-Ярді підтвердили, що "16-річний хлопець був заарештований за зберігання марихуани та звільнений під заставу", втім, не вточнюючи, чи йдеться саме про Рокко Річі.

За законом, оскільки йдеться про перше дрібне правопорушення неповнолітньої особи, на кримінальний облік парубок не потрапляє. Але йому доведеться відвідати певну кількість виховних заходів.

Нагадаємо, Рокко вже не вперше завдає клопоту зірковій мамі. Наприкінці 2015-го року юнак наплював на судовий наказ та просто відмовився вертатися з Англії до США. Мадонна та Гай Річі кілка місяців чубилися по судах, із ким житиме син, і врешті артистка таки здалася.

Фото з Instagram Мадонни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів