Шварценеггер уявив себе президентом США. ФОТО

24 листопада 2016, 15:40

Схоже, американський актор та екс-губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер ніяк не може змиритися з тим, що йому ніколи не вдасться стати президентом США.

Але кінозірці, котрий народився в Австрії й тому за законом не може балотуватися на цю посаду, бодай вдалося посидіти в президентському кріслі. Щоправда, в його копії.

Про це пише "The Daily Mail".

"Залізний Арні" побував у музеї та бібліотеці Річарда Ніксона, де одну з кімнат обставили точнісінько як Овальний кабінет у Білому домі за часів 37-го президента Америки.


Шварценеггер умостився в президентському кріслі

"Нарешті", - коротко підписав Шварценеггер фото в Snapchat, на якому поважно сидить за столом.

Актор відвідав експозицію, присвячену зовнішній політиці Ніксона, а ще сфотографувався з фігурами Річарда та його дружини Пет на тлі Великої китайської стіни.

Актор побував у музеї Ніксона в Каліфорнії

Як відомо, Арнольд Шварценеггер став одним із тих представників Республіканської партії, котрі відкрито заявили, що не підтримують Дональда Трампа. Проте коли на виборах таки переміг він, "Термінатор" звернувся до американців із закликом до примирення та єднання.

"Президентська кампанія завершилася, вибори завершилися, і ми – більше не вороги (одне одному). Ми – сусіди, ми – друзі та, найголовніше, всі ми – американці, і попереду в нас багато роботи, щоби Америка лишалася великою", - написав актор у Twitter.

Нагадаємо, торік Шварценеггер заявив, що якби став президентом США, то виконував би цю роботу краще, ніж Барак Обама.

Фото зі Snapchat Шварценеггера з сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів