Принц Вільям схвалив стосунки брата з актрисою

28 листопада 2016, 14:25

Британський принц Вільям схвалює рішення свого брата Гаррі оголосити про свої стосунки з американською актрисою Меган Маркл та захистити її приватне життя.

Про це йдеться в офіційній заяві Кенсінгтонського палацу, пише "People".

Нове повідомлення від британської монархії спростувало чутки про те, що принц Вільям був незадоволений нещодавньою заявою про стосунки брата з актрисою.

Днями "The Daily Mail" написало статтю, в якій йшлося, що старший онук королеви Єлизавети ІІ стурбований тим, що, зроблена на "гарячу голову" його братом Гаррі заява, послужила "пальним для спекуляцій" навколо палацу.


Та речник монархії запевнив, що брати-принци підтримують одне одного.

"Герцог Кембриджський абсолютно розуміє ситуацію щодо приватного життя і підтримує необхідність принц Гаррі у бажанні підтримати тих, хто найближче до нього", - йдеться в заві Кенгсінгтонського палацу.

Принц Вільям запевняє, що підтримує бажання брата захистити кохану

Водночас, з чуток, 34-річний Вільям все ж таки вважає помилкою заяву про стосунки Гаррі й Меган.

"Герцог був стривожений, як і будь-хто, щодо того, що відбувається з Меган. Ніхто не хотів публікувати цю заяву, в тому числі принц Гаррі. Але протягом вихідних справа загострилася настільки, що принц Гаррі відчув, що мусить діяти", - наголосили інформатор з королівства.

Нагадаєм, на початку листопада Кенсінгтоснький палац опублікував заяву про особисте життя принца Гаррі.

Та повідомлення було не стільки для того, аби офіційно підтвердити стосунки принца з 35-річною актрисою Меган Маркл, скільки для того, аби застерегти ЗМІ від подальших нападок на жінку.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів