Ненафарбовані Турман, Кідман та Вінслет знялися для відомого календаря

29 листопада 2016, 17:00

Актриси Хелен Міррен, Ума Турман, Ніколь Кідман, Робін Райт, Джуліанна Мур, а ще викладачка з московського вишу кинули виклик "фальшивим стандартам ", представивши зрілу красу на сторінках відомого календаря.

Усього 14 всесвітньовідомих жінок знялися для "Pіrelly", обійшовшись без макіяжу та фотошопу.

Про це пише "The Daily Mail".

"Я була без мейкапу, на голові безлад, а очі набряклі, бо я щойно прокинулася. Але (фотограф, Пітер Ліндберг) сказав: "ні, ні, ні, ви досконала". Він прославляє повноту душі та не вважає, що хтось не є вродливим. Він настільки сповнений любові, що я просто не змогла сказати "ні", - поділилася 55-річна Мур враженнями від фотосесії.


"Ми зараз настільки призвичаїлися до ретушування , що відвикли бачити людей, чий образ не досконалий", - зазначила 49-річна Кідман, підкресливши, як важливо виховувати в юних дівчатках, та й у хлопчиках упевненість у своїй зовнішності.

71-річна Міррен порадила молодим дівчатам рівнятися на "Pіrelly".

"Реальність у тім, що ми живемо, ми кохаємо, ми триваємо, ми робимо свій внесок, і це – роль жінки", - поділилася Хелен.

Іще для календаря зналися Пенелопа Крус, Руні Мара, Лупіта Ніонго, Шарлотта Ремплінг, Алісія Вікандер та Кейт Вінслет.

У компанії кінодів опинилася Анастасія Ігнатова – викладач політичної теорії з Московського державного інституту міжнародних відносин.

Анастасія Ігнатова з Пітером Ліндбергом

Як пише "Газета.ру", Анастасія – падчерка генерального директора корпорації "Ростех", а мама її входить у Топ найвпливовіших жінок-банкірів Росії. Ігнатова є "спеціальною гостею" видання.

Фото з Instagram та з сайту "Газета.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів