Джолі висунула Пітту умови для зустрічей з дітьми

6 грудня 2016, 12:22

Голлівудське подружжя Анджеліна Джолі та Бред Пітт, які нині перебувають на шляху до розлучення, уклали чергову угоду щодо дітей.

Згідної тимчасовій домовленості, усі шестеро нащадків акторів й надалі перебуватимуть під опікою Анджеліни. Бред же зможе час від часу бачитися з дітлахами, але після регулярних перевірок на наркотики.

Про нову угоду Джолі-Пітта пише "E! News".

Поки батьки домовлятимуться про розлучення, Шайло, Меддокс, Пакс, Нокс, Захара і Вів'єн відвідуватимуть психотерапевта. Передбачаються як групові так й індивідуальні сеанси.


Водночас, Джолі надала деякі уточнення до угоди, зазначає "TMZ".

Протистояння між Джолі й Пітто триває

Зокрема, актриса наполягла, аби саме психолог визначав, коли і як Бред бачитиметься з дітьми.

Крім того, зірковий батько чотири рази на місяць має проходити тести на алкоголь і наркотики.

Умови тимчасової угоди між Піттом і Джолі діятимуть поки не буде іншої постанови суду, або ж поки обоє батьків не схочуть їх змінити.

Нагадаємо, нещодавно ФБР і соцслужби офіційно завершили перевірку Бреда Пітта. Ані федерали, ані соціальні працівники не побачили в діях актора нічого, щоб могло призвести до порушення проти нього кримінальної справи.

До слова, кажуть, шлюборозлучний процес у буквальному сенсі виснажив Джолі. З чуток, актриса схудла до критичних 34,5 кілограмів, й медики вже б'ють на сполох.

Фото Instagram


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів