"Бумбокс" зробив акустичний подарунок. АУДІО

16 грудня 2016, 11:01

Напередодні Нового року гурт "Бумбокс" вирішили зробити справжній подарунок усім своїм прихильникам.

Колектив на чолі з Андрієм Хливнюком презентували акустичну версію пісні "Люди".

"Нам захотілось зробити подарунок всім, хто слухає нас, всім, хто ходить на наші концерти, всім - від die-hard-фанів до новоприбулих. І ми вирішили перезаписати пісню "Люди", - йдеться в релізі від гурту.

Ідея дати "Людям" нове звучання прийшла до вокаліста Андрія Хливнюка і продюсера "Бумбоксу" Олексія Согомонова під час обіду в київському кафе.


"Десь півроку тому ми дізнались, що пісня "Люди" стала радіохiтом, протримавшись майже 40 тижнів в топі українських радіостанцій, і зрозуміли, що цікаво було б записати акустичну версію цієї пісні, як подарунок фанам команди. Нам знадобилось більше місяця щоб зробити пісню", - розповів Хливнюк.

Відповідальність за проект поклали на клавішника Павла Литвиненка.

"Таким чином в той же день що й рік тому (коли світ побачила оригінальна версія пісні) виходить акустична версія, над якою працювали всі ті ж музиканти, але записана вона на іншій студії - "На Хаті Рекордз". В цій версії лунає концертний рояль й виключно живі інструменти – акустична гітара, акустичний бас, велика ударна установка, декілька партій бек-вокалу, які наспівав також я. Вийшла дуже легка, спокійна й меломаньска штука", - додав лідер "Бумбоксу".

За дванадцять років існування "Бумбокс", це не перший досвід перезапису власної пісні. Свого часу композиція "та4то" зазвучала боса-нові, а пісня "Пепел" отримала симфонічну версію.

Аудіо Soundcloud

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів