"Лисі орли" за $1 мільйон потиснуть руку Трампу - ЗМІ

16 грудня 2016, 15:24

Новоспечений президент США Дональд Трамп захотів віддячити мисливцям, рибалкам та власникам вогнепальної зброї за їхню підтримку на виборах.

Наступного дня після інавгурації для них буде влаштовано окремий прийом у Вашингтоні. Щоправда, ціни на вхідні квитки "кусатимуться".

Про це пише "TMZ".

Зокрема пакет "Лисий орел" коштує 1 мільйон доларів. Зате гість, який його купує, буде одним із тих, хто у вузькому волі зустрінеться з Трампом та потисне йому руку. Також у пакет входить полювання або риболовля в компанії Дональда Трампа-молодшого та/або Еріка Трампа і 85 VIP-квитків на прийом.


Пакет "Грізлі" уполовину дешевший, він теж включає в себе знайомство з Дональдом Трампом та полювання чи риболовлю.

Трамп за гроші зустрінеться з мисливцями, рибалками та любителями зброї

Є й інші пакети, але деталі заходу все ще пропрацьовуються. Імовірно, на так званому "Дні відкриття" й не буде самого Дональда Трампа, а будуть лише його рідні, й тоді вартість вхідних квитків відповідно зміниться.

Що до дрес-коду, "вітається камуфляж, джинси та капелюхи". А зібрані кошти будуть передані організаціям зі збереження дикої природи.

Як повідомили джерела, наближені до Трампа, під час президентської кампанії його син та інші представники його табору приділили особливу увагу об'єднанням мисливців, рибалок та любителів зброї в Мічигані, Огайо, Пенсільванії та Айові, і під час голосування це принесло свої плоди.

Нагадаємо сам Дональд Трамп полювання не любить, зате його сини неодноразово збурювали мережу фотографіями зі своїми трофеями, наприклад, відрізаним слонячим хвостом або мертвим леопардом.

Фото з Twitter Трампа

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів