Кейт Мосс згадала, як лазила через паркан до Джорджа Майкла

22 грудня 2016, 17:58

Британська супермодель Кейт Мосс розповіла про сусідство поряд зі співаком Джорджем Майклом.

42-річна зірка подіумів радіє, що може влітку плавати в басейні артиста, навіть якщо для цього треба лізти через паркан. Про це Кейт розповіла в ефірі "BBC Radio", який цитує "Contact Music".

За словам Мосс вона ще у підлітковому віці полюбила Джорджа Майкла. Тож той факт, що тепер вона з ним товаришує її неабияк тішить.

''Так. Мрії здійснюються. Я його знаю, так. І він мене знає. Але що ще більш важливо так це слова: "Кейт, привіт". Оооо", - заявила модель.


Мосс лазить по парканах до зіркових сусідів

''Ми бачилися, коли була спека. У нього є басейн, так що, коли жарко, то я питаю в нього: "О, може прийти Ліла (дочка Мосс) і поборсатися у вашому басейні?" І він: "Так, приходьте". І ми дійсно перелазили через паркан з саду до саду. Ми робили це кілька разів. Це так весело", - додала Кейт.

Загалом, Мосс дуже емоційно згадує про тусовки з відомими музикантами.

''Якось я пішла до концертного залу "O2", щоб побачити "Led Zeppelin". І сиділа поруч з Полом МакКартні. І було досить весело сидіти з ним. А потім ми пішли за лаштунки, і я тусувалася з Лізою Марі Преслі й Прісциллою Преслі і Райлі Кео - це три покоління Преслі", - пригадала модель.

Нагадаємо, нещодавно Кейт Мосс власне й перевтілилися у Елвіса Преслі.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів