Авріл Лавін присоромила Цукерберга за "Nickelback"

23 грудня 2016, 12:50

Канадська співачка Авріл Лавін розлучилася зі своїм чоловіком, фронтменом "Nickelback" Чадом Крюгером, але ображати його не дозволить нікому.

Гнівне послання від артистки дістав засновник Facebook Марк Цукерберг, за те, що покепкував із музики її екса.

Про це пише "Contact Music".

Авріл обурив жарт Марка про "Nickelback" у ролику, в якому Цукерберг представляв свого домашнього "розумного помічника", штучний інтелект, якому він дав ім'я Джарвіс. Балакає Джарвіс голосом Моргана Фрімена.


У відеоролику, який Марк виклав днями на своїй сторінці, він просить Джарвіса увімкнути якусь хорошу пісню "Nickelback".

"Боюся, що не можу цього зробити. Не існує хороших пісень "Nickelback", - відказує помічник.

"Добре. Насправді це була перевірка. Як щодо того, щоби просто увімкнути якісь пісні, котрі любить уся наша родина", - говорить Цукерберг.

Авріл Лавін звернулася до Марка в своєму Twitter та висказала йому все, що думає.

"Дорогий Марку, багато людей використовують твої продукти – комусь вони подобаються, комусь – ні. Як би там не було, тобі дозволено мати власну думку про музику, але твоя шпилька на адресу "Nickelback" – це несмак", - заявила Лавін.

"Коли у тебе є такий (авторитетний) голос, може, ти захочеш замислитися над тим, щоби поводитися відповідальніше з пропагандою цькування, особливо враховуючи, що відбувається зараз у світі", - додала співачка.

А у хештегах Лавін вказала, що "Nickelback", між іншим, продали понад 50 мільйонів примірників своїх альбомів.

Нагадаємо, стосунки Авріл і Чада починалися з дружби, тож і після розлучення ці двоє лишилися друзями. Їх часто бачать разом, і навіть ходять чутки, що вони ще зійдуться.

Відео з Facebook Цукерберга

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів