"Наш друг, наша принцеса": зірки прощаються з Керрі Фішер

28 грудня 2016, 11:01

Колеги, друзі та шанувальники прощаються із американською акторкою Керрі Фішер.

Вони згадують "принцесу Лею", котра кілька днів боролася за своє життя після інфаркту, і чиє серце назавжди зупинилося 27-го грудня.

"Керрі була єдиною в своєму роді… блискучою, оригінальною. Кумедною та емоційно безстрашною… Вона хоробро прожила своє життя…", - сказав Харрісон Форд "US Magazine", додавши, що всім її бракуватиме.

"Немає слів", - написав у Twitter актор Марк Хемілл, поставивши тег "розчавлений" та виклавши фото себе з Фішер.

"Завжди непросто втрачати життєво важливого, незамінного члена родини, але ця втрата геть крає серце. Керрі була єдиною в своєму роді, яка належала всім нам – хотілося їй того чи ні. Вона була НАШОЮ принцесою, чорт забирай, та актрисою, котра з неясного персонажа зіграла жінку прекрасну, нестримно незалежну та страшенно кумедну, яка брала на себе відповідальність, і від якої нам усім перехоплювало подих", - сказав він трохи згодом у великому пості.

Марк зазначив, що Керрі зіграла дуже важливу роль у його професійному та особистому житті, і вони були б набагато порожніші без неї.

"Я вдячний тобі за сміх, за мудрість, за доброту та навіть за зухвалі, егоїстичні капості, які моя люба космічна близнючка робила мені впродовж років. Спасибі, Керрі. Я люблю тебе", - додав актор.

"Немає слів, щоби описати цю втрату. Керрі була найяскравішим джерелом світла всюди, куди б не приходила. Мені її дуже бракуватиме", - написав "Чубакка" Пітер Мейх'ю.

Свою скорботу та співчуття рідним та близьким Керрі Фішер також висловив режисер Джордж Лукас, а ще колеги акторки за фільмом "Зоряні війни: Пробудження сили" – Дейзі Різлі, Лупіта Ніонго, Гвендолін Крісті.

Шон Оно Леннон назвав Керрі Фішер одним із найкращих та найближчих своїх друзів, "суперновою таланту та хорошої вдачі", "своєю геніальною принцесою".

А актриса Джеймі Лі Кертіс присвятила свій пост єдиній доньці Фішер, 24-річній Біллі Лурд, котра знялася в останній частині фантастичної кіносаги, а ще грає в серіалі "Королеви крику".

"Моє материнське серце болить за цю тонко талановиту юну жінку. Дух її матері та її талант живе в ній, і я впевнена, що всі фанати та друзі Керрі дадуть їй простір та приватність", - написала Кертіс, виклавши фото Біллі.

My mother's heart goes out to this exquisitely talented young woman. Her mother's spirit and talent lives on in her and I'm sure all of Carrie's fans and friends will give her space and privacy.

Світлину опубліковано користувачем Jamie Lee Curtis (@curtisleejamie) Гру 27, 2016 о 10:18 PST

До слова, в Інтернеті з'явився відеозапис проб молодесенької Керрі Фішер на роль принцеси Леї - її діалог із Харрісоном Фордом.

Як відомо, нещодавно акторка зізналася, що кохання її героїні та Хана Соло запалило іскру пристрасті і в самих акторах. У Фішер і 30-річного Форда, котрий на той момент був одруженим чоловіком, був роман.

Нагадаємо, 23-го грудня в Керрі Фішер стався інфаркт. 27-го актриси не стало.

Фото з соцмереж, відео з YouTube 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів