Принца Вільяма з Кейт найбільше хочуть бачити в порно

28 грудня 2016, 13:13

Навряд чи королівську родину Великобританії це дуже потішить, але герцог та герцогиня Кембриджські очолили порнорейтинг за результатами опитування, проведеного "Vivid Entertainment".

Поціновувачі фільмів для дорослих проголосували за Вільяма та Кейт як за пару, чиє секс-відео їм понад усе кортіло б побачити.

Про це пише "Contact Music".

Принца Вільяма та Кейт Міддлтон більше за всіх хочуть побачити в порно 

Як зазначив голова компанії Стівен Гірш у коментарі "WENN", ця пара вже втретє очолює рейтинг – і все через свою "незгасиму сексуальність".

На другому місці опинилися вагітна співачка Сіара та її чоловік-футболіст Рассел Вілсон. Трохи менше, ніж їх, у порно бажають бачити Jay-Z та Бейонсе.

У Кім Кардашян із Каньє Вестом – попри те, що пікантне відео з фігуристою красунею досі є всесвітнім порнохітом – лише четверте місце.

Порнофільм про пригоди Кім і Каньє на полицях теж не залежався б 

П'яту сходинку має британський принц Гаррі зі своєю новою дівчиною, актрисою Меган Маркл.

До Топ-10 також потрапили Блейк Лайвлі з Райаном Рейнолдсом, Гвен Стефані з Блейком Шелтоном, Анна Фаріс із Крісом Преттом, Майлі Сайрус із Ліамом Хемсвортом та Жізель Бюндхен із Томом Брейді.

Нагадаємо, свого часу Гаррі змарнував нагоду побудувати блискучу порнокар'єру. Стів Гірш особисто запрошував його знятися в фільмі та пропонував за дебют 10 мільйонів доларів після того, як побачив голого зада принца.

Фото з Instagram Британської монархії  та Кім Кардашян 

IDEALMEDIA