Jay-Z ультиматумом змусить Бейонсе народити?

30 листопада 2016, 14:56

Подейкують, у зірковій сім'ї Jay-Z та Бейонсе назрів черговий серйозний конфлікт: співачка відмовляється народжувати чоловікові другу дитину.

А на це 46-річний Jay заявляє їй, що малюк у нього все одно буде – від неї або ні.

Про ультиматум репера пише "Radar Online".

Раніше Бейонсе відкладала народження братика чи сестрички для 4-річної Блю Айві через підготовку до свого туру. Але він уже завершився, а зірка так і не зізріла вагітніти.

За свідченням джерела, Jay-Z вимагає, щоби вони вдвох сходили до психолога-консультанта з проблем шлюбу і з його допомогою прийшли до якогось консенсусу.

 Бейонсе та Jay-Z не можуть дійти згоди щодо кількості дітей?

"Фактично він висунув Бейонсе ультиматум. Він сказав їй, що готовий до другої дитини, а вона або бере в цьому участь, або ні", - поділився інформатор.

"Усі, хто близько з ними спілкується, знають, що Jay-Z більше за Бейонсе хоче, щоби в Блю Айві був брат або сестра. Але вона не збирається дати цьому зруйнувати її шлюб", - зазначив він.

Зі слів співрозмовника видання, Бейонсе схиляється до того, щоби пристати на вимоги чоловіка та пригальмувати свою кар’єру заради сімї.

"Він дуже хоче, щоби вона просто насолоджувалася роллю дружини і матері, замість того,щоби зосереджувати всю свою енергію на тому, щоби бути зіркою", - додало джерело.

Нагадаємо, нещодавно ходили чутки, що другого малюка зіркова пара збирається всиновити.

Як відомо, стосунки з Jay-Z, котрі буцімто вже були на межі краху, Бейонсе поміг відродити її альбом-сповідь, про чоловічу зраду та прощення.

Фото з Instagram Бейонсе

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів