Бекхем критикують через титул, який їй ще не дали

29 грудня 2016, 11:39

Подейкують, у 2017-му році дизайнерка Вікторія Бекхем отримає звання Офіцера ордену Британської імперії.

І хоча титулу дружині Девіда Бекхема поки не дали, вона вже опинилася в центрі скандалу.

Про нього пише "The Daily Mail".

Британські політики взялися критикувати Вікторію за розголос, який є порушенням етикету та протоколу. Вони припускають, що саме Бекхем, взнавши про майбутню нагороду із надісланого лише їй конфіденційного листа, про неї розпатякала.


Щаслива Вікі розкрила секрет своїм родичам, а далі вже джерело, наближене до сім'ї Бекхемів, поділилося новиною з пресою.

То дадуть тепер титул Вікторії чи ні?

"Номінанти присягаються тримати це в секреті, тож вона порушила перше правило для тих, хто вдостоюється цієї честі. Це схоже на порушення протоколу, і, ймовірно, постає питання, чи відповідає вона цьому званню, оскільки оприлюднила інформацію про те, що її номіновано. Це дискредитує нашу систему відзнак", - заявив член парламенту Ендрю Бріджен.

Його колега Тоні Пітер Боун назвав те, що сталося "зрадою етикету".

"Це просто неправильно, і я не розумію, чому хтось оприлюднив таку інформацію. Отримати такий титул – це надзвичайно важливо, і певно, цьому є дуже хороша причина, але ти просто не оприлюднюєш це. Стоп", - зазначив він.

Як зауважує видання, деякий подив викликає й те, що саме Вікторію Бекхем обрано майбутньою володаркою цього почесного титулу. Адже звання Офіцера ордену Британської імперії зазвичай вручають за якісь видатні суспільні досягнення.

Як відомо, Офіцером ордену Британської імперії є Девід Бекхем. У 2016-му році цю відзнаку отримали актори Ідріс Ельба та Едді Редмейн.

Фото з Instagram Вікторії Бекхем

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів