Безруков визнав усіх своїх дітей

29 грудня 2016, 12:26

Російський актор Сергій Безруков уперше визнав, що має позашлюбних дітей.

43-річна зірка "Бригади" дав відверте інтерв'ю, в якому розповів про особисте життя.

Сергій поділився відчуттями від появи доньки Марії, яку йому в липні цього року народила нова дружина Ганна Матісон, пише "Комсомольская правда".

"З появою в моєму житті Ані і Марійки багато що змінилося. Я вперше по-справжньому відчув себе батьком. Так, у мене є ще діти", - визнав несподівано Безруков.

"І для багатьох це давно не секрет, як для моїх батьків і моєї дружини Ані , яка прийняла їх. але саме з народженням Марійки я зміг в повній мірі відчути батьківське щастя: бути при народженні, безсонні ночі, втома (але щаслива!), перша посмішка, перший зубик", - додав він.

Безруков вперше розповів про всіх своїх дітей

Актор запевняє, що про позашлюбних діточок не забуває.

"Інших своїх дітей я також люблю, підтримую і допомагаю, так що сім'я у мене тепер велика. Але мені як і раніше не хотілося б це особливо афішувати - тільки для того, щоб уберегти їх від нездорової уваги, яка шкодить розвитку дитини", - пояснив Сергій.

За словами артиста, він хоче, аби в його нащадків була нормальна доля, "без синдрому зіркових дітей".

"Адже Машу я теж не показую в соцмережах. і не покажу! Тільки в колясці і спиною!" - додав він.

Про свою колишню дружину Ірину Беруков згадує з теплотою.

"Є минуле, є справжнє. З моєю колишньою дружиною Іриною у нас домовленість: про минуле - ані слова. Я як і раніше їй допомагаю, ми працюємо в одному театрі... Я вдячний Ірині за все, а найголовніше - за те, що вона дала мені можливість почати життя з чистого аркуша", - сказав артист.

Наостанок Безруков зауважив, що й надалі ховатиме від сторонніх очей своє приватне життя.

Нагадаємо, раніше актор навіть судився з журналістами, які без дозволу оприлюднили інформацію з фото про його позашлюбних дітей.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів