Барака й Мішель Обам обрали найкращими сусідами

29 грудня 2016, 17:42

Опитування, проведене американським сайтом нерухомості, показало, що найбільше людей, якби мали змогу оселитися поряд із селебрітіз, обрали б родину Обам.

А от канадського співака Джастіна Бібера визнали, навпаки, найгіршим із можливих сусідів.

Про це пише "Ace Showbiz".

Окрім Барака та Мішель Обам, за котрих, як за прекрасних потенційних сусідів, віддали голоси 14%, до позитивного рейтингу потрапив Дуейн "Скеля" Джонсон, телеведуча Еллен ДеДженерес із дружиною Поршею де Россі, Адель та Іванка Трамп.

Найбільше людей хочуть жити поруч із Обамами

Заради справедливості варто сказати, що найбільше людей проголосувало за варіант "не жити поряд із селебріті".

Що ж стосується антирейтингу сусідів, то хуліган Бібер очолює його вже вдруге – минулого разу в 2014-му. Артист набрав аж 36% відсотків голосів за те, що він – найгірший сусід.

 Бібер переміг у номінації "Найгірший сусід року"

Також люди не хотіли б жити поряд зі скандальною парочкою, братом Кім Кардашян Робом та його нареченою Блек Чайною, а ще поряд із саєнтологом Томом Крузом.

Цікаво, що Тейлор Свіфт фігурує і в тому, і в тому списку. Найкращою сусідкою її вважають 3% респондентів, а найгіршою – 4%.

Нагадаємо, погану репутацію Джастін Бібер має не просто так. Свого часу його судили за те, що кидався в сусідський дім яйцями. Тоді співак відбувся умовним строком, чималим штрафом та громадськими роботами.

Фото з Instagram Обами і Twitter Бібера 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів