Шеннен Догерті: Іноді мені важно навіть розплющувати очі

5 січня 2017, 17:41

Американська акторка Шеннен Догерті називає себе "винищувачкою раку" та не має наміру здаватися страшній хворобі.

Навіть попри те, що іноді зірці, котра проходить курс радіотерапії, важко навіть розплющити очі, вона не перестає танцювати та жартувати.

Новинами Шеннен поділилася в Instagram.


"Радіація виснажує. Вона накопичується в тобі, і часом навіть очі розплющити важко. Бачите, яка я тут втомлена, але я все одно рухаюсь! Будь який рух під час лікування – це добре, не лише для тіла, а й для розуму", - написала актриса, виклавши відео, на якому вона танцює.

А ще Догерті познайомила своїх підписників із "Меггі" – апаратом для радіоопромінення.

"Це Меггі. Ми бачимося з Меггі п’ять разів на тиждень уже, здається, цілу вічність. У нас стосунки "любов-ненависть". Я люблю її, бо вона – частина лікування для порятунку мого життя. Це вражаюче, як далеко сягнули технології. Одного дня Меггі піде на пенсію, і будуть знайдені ліки. Майбутнє – це такі речі, як імунотерапія, але поки що… це ми з Меггі", - поділилася зірка.

"Завтра ми з нею побачимося двічі, щоби я швидше змогла завершити цю фазу. Бувай, мила Меггі. До завтра", - додала Шеннен.

Нагадаємо, раніше актриса написала пост про забобони, якими в уявленні багатьох людей досі оточений рак та методи його лікування. Вона запевнила, що не випромінює радіації.

Фото і відео з Instagram Догерті

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів