Як дівчина принца Гаррі не за нього заміж виходила: в мережі з'явилися ФОТО

10 січня 2017, 12:21

Подруга британського принца Гаррі, 35-річна актриса Меган Маркл вже встигла один раз сходити заміж – на щастя для принца, невдало.

У мережі з'явилися фото з весілля кралечки з продюсером Тревором Енгельсоном. Пара побралася на пляжі Ямайки в 2011-му, але шлюб тривав лише два роки.

Про це пише "The Sun".

Вам теж здається, що екс-чоловік Меган Маркл та Гаррі - схожі?

Перш ніж побратися, Меган і Тревор зустрічалися 7 років. Судячи з фотографій, їхнє весілля було дуже неформальним – коси нареченої розпущені або забрані в простенький хвостик, а босі гості танцюють на піску.


Такого весілля в Меган і Гаррі точно не буде

Є знімки із перед весільних розваг Маркл, Енгельсона та їхніх друзів: алкогольні напої з пластикових стаканчиків та конкурси, де дівчата наввипередки ходять на руках, а хлопці тримають їх за ноги – таких веселощів точно не побачить Букінгемський палац, якщо Меган вийде заміж за Гаррі.

На весіллі Маркл із продюсером були традиційні єврейські "танці на стільцях"

Зі слів одного з приятелів Маркл та Енгельсона, ініціатором їхнього розриву була актриса. А її чоловіка це буквально знищило.

"Зненацька в неї забракло часу на нього. Меган просто розбила серце Тревору. Він досі кохає її, і коли стало відомо про її стосунки з Гаррі, він сприйняв це важко", - додав інформатор.

У жовтому купальнику - наречена

До слова, як дізналося видання "The Daily Mail", у березні Меган та Гаррі якраз поїдуть на Ямайку. Там гулятиме весілля один із кращих друзів принца, Том Інскіп, і він запросив Гаррі бути його боярином.

Маркл супроводжуватиме свого бойфренда, і таким чином її буде офіційно введено в найближче коло 32-річного принца.

Нагадаємо, принц Гаррі вже познайомився з батьком своєї коханої, а от мамі Меган його досі не представила. Нагадаємо, онук Єлизавети ІІ в листопаді офіційно підтвердив, що зустрічається з Маркл, бажаючи захистити свою дівчину від атак ЗМІ.

Прінтскрін з сайтів "The Daily Mail" та "The Sun"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів