Дрейк порадував Лопес намистом за $100 тисяч

12 січня 2017, 10:20

Канадський репер Дрейк, котрому, подейкують, вдалося завоювати серце американської співачки та актриси Дженніфер Лопес, балує її дорогими презентами.

Як повідомило джерело "People", "під ялинку" Джей Ло отримала від 30-річного залицяльника намисто від "Tiffany" – з платини та з діамантами на 15 каратів.

Як можна побачити на офіційному сайті бренду, коштує така цяцька 100 тисяч доларів. Щоправда, в "Tiffany" факт купівлі Дрейком прикраси коментувати не стали.

Дрейк потішив 47-річну подругу дорогим подарунком

"Дженніфер та Дрейк видаються дуже щасливими. Їхні друзі гадки не мають, куди приведуть ці стосунки", - поділився інформатор.

Між тим джерело "Hollywood Life" засвідчило, що репер уже познайомився з батьком 47-річної Дженніфер, щоправда, поки лише по телефону. Співачка саме говорила з ним, і Дрейк попросив дати йому слухавку, щоби привітатися.

"Вона дала йому телефон і не знала, що Дрейк збирається казати. Вона нервувалася, але коли Дрейк розповів їй, що він сказав її татові, вона мало не розтанула. Це був такий милий момент", - розказав інформатор.

Як виявилося, Дрейк пообіцяв татові Джен, що ніколи не скривдить його доньки.

 Ось таке намисто буцімто отримала на Новий рік Дженніфер

Нагадаємо, чутки про те, що між цими двома щось відбувається, з'явилися наприкінці 2016-го року. Казали, що Джей Ло і Дрейк планують творчу співпрацю, але заразом і фліртують одне з одним. Слідом за спільними селфі, якими артисти ділилися в соцмережах, у Інтернеті вигулькнуло й відео, на якому вони цілуються.

Нагадаємо, раніше Дрейк впадав за Ріанною, а та крутила носом.

Фото з Instagram Лопес та з сайту "Tiffany" 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів