Зірка "50 відтінків сірого": Америка досі сексуально пригноблена

14 січня 2017, 10:56

Актриса Дакота Джонсон вважає, що сьогоднішня Америка досі "сексуально пригноблена", і саме тому екранізації еротичних романів Е.Л. Джеймс викликають у публіки таку різну реакцію.

Зірку "50 відтінків сірого" та "На 50 відтінків темніше" це дивує, адже вона вважає культуру БДСМ дуже вишуканою.

Про це вона заявила в інтерв'ю "Vogue", пише "Contact Music" та "ET Online".

"Перш за все, існують дуже вишукані направлення БДСМ. Це може бути дуже красиво та зі смаком, і матеріали (що застосовуються) можуть бути розкішні", - наголосила Дакота.

"Але чим я захоплююся, так це відвагою та чесністю людей, які це практикують, які не бояться сказати, що їм потрібно дещо більше, щоби отримати задоволення. Америка досі настільки сексуально пригноблена", - констатувала донька Мелані Гріффіт та падчерка Антоніо Бандераса.

Свою героїню Анастейшу Стіл 27-річна Джонсон вважає справжньою "шибайголовою", гіперрозумною, гіперсексуальною, дуже сильною та люблячою. І щоби розказати глядачеві її історію, не обійтися без оголення в кадрі.

"Я не хочу бачити когось у ліфчику і трусах у сексуальній сцені. Будьмо чесні. Люди голі, коли трахаються", - заявила Дакота.

"Чи перестану я зніматися в голих сценах, коли мої цицьки почнуть обвисати? Не знаю. Певно, в мене більш європейський погляд на ці речі", - зазначила вона.

Що ж до почуттів самої Дакоти, яка торік розірвала стосунки зі своїм бойфрендом Метью Хіттом, то її серце "завжди трішечки розбите".

"Навіть коли я у щасливих стосунках… Мої почуття, навіть коли вони хороші, настільки інтенсивні, що мені від них боляче", - зізналася Джонсон.

Нагадаємо, Дакота свого часу зізналася, що зі зйомок "50 відтінків" накрала собі спідньої білизни. 

Фото з Instagram 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів