"Під халатом я була гола": у мережу виклали свідчення Кардашян про пограбування

16 січня 2017, 15:11

У мережі з'явився протокол допиту реаліті-зірки Кім Кардашян про події тієї ночі, коли її пограбували у паризькому готелі.

Кім докладно розказала французьким слідчим, як усе було.

Текст наводить "The Mirror".

Кім почала з того, як вони з сестрою Кортні та подругою повернулися до готелю після вечері. Кардашян саме сиділа за своїм комп’ютером, коли все почалося.


"Я почула шум за дверима, ніби кроки, і я крикнула, хто там, але ніхто не відповів. О 2: 56 ночі я подзвонила моєму охоронцеві. Крізь розсувні двері я побачила, як заходять двоє чоловіків та людина з ресепшна. Він був зв’язаний", - розповіла вона.

Зі слів Кардашян, на нападниках були капюшони, на одному – лижна маска, на іншому – лижні окуляри. Також один зі злочинців був вбраний у куртку з написом "Поліція".

Поїздка на Паризький тиждень моди обернулася для Кім наймоторошнішою пригодою її життя

Як здалося Кім, чоловік у окулярах мав європейський тип зовнішності та говорив до неї з виразним французьким акцентом. Між собою та по телефону вони балакали французькою. Грабіжник запитав у зірки, де її каблучка, маючи на увазі прикрасу за 4 мільйони доларів.

"Я відповіла йому "Я не знаю", він витяг пістолет, і я показала йому, де каблучка. Він наставив пістолет на мене. Забрав каблучку, він був у рукавичках. Він спитав мене, де прикраси та гроші", - пригадала Кардашян.

"Вони схопили мене та відвели в лоббі. На мені був халат, під ним я була гола. Потім ми знову зайшли у номер, і вони штовхнули мене на ліжно. Цього разу мені зв’язали руки пластиковими дротами та скотчем, а потім заклеїли ним мені рота і зв'язали ноги", - розказала вона.

Грабіжники віднесли Кім у ванну кімнату та поклали у ванну. Із того, як вони її зв’язували, Кардашян зробила висновок, що нападники молоді.

За підрахунками Кардашян, її обікрали на 5 мільйонів доларів. Вона перерахувала слідчим речі, що в неї забрали: iPhone 6 та Blackberry, два браслети "Cartier" з діамантами, чотири діамантових кольє – одне з них із іменем сина, Сейнта, діамантові сережки, золотий "Rolex", персні тощо. Цікаво, що готівка злочинців не зацікавила.

Коли незнайомці втекли, Кім змогла звільнитися та побігла до номеру подруги, звідки вже змогла подзвонити та повідомити про пограбування.

Нагадаємо, Каньє Вест саме був на сцені, коли отримав звістку про те, що сталося з його дружиною.

Фото з Instagram Кардашян

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів