Тіматі сплагіатив володаря "Греммі"? ВІДЕО

17 січня 2017, 17:10

Російського репера Тіматі звинувачують у плагіаті американської індастріал-групи "Nine Inch Nails".

На думку експертів, "найкращий друг Путіна" "позичив" у колективу, який має дві нагороди "Греммі", декорації, сценографію та логотип.

Плагіат першим помітив блогер та художник по світлу Давид Місакян. Він же опублікував на YouTube відео, в якому порівняв шоу Тіматі та "Nine Inch Nails".

В кадрі неозброєним оком видно схожість постановки концерту Тіматі з концертами американців "Nine Inch Nails".

Свої шоу, в яких використані впізнавані сценічні спецефекти, артисти відіграли ще в 2013-му році. А от російський репер виступив вже в 2016-му році з підозріло схожою постановкою.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

"Я постійно відстежую всі тенденції в концертних шоу і стежу за всіма колегами. Група "Nine Inch Nails" є флагманом у використанні різних технологій в своїх концертах. Тобто, вони - як компанія "Apple" в індустрії шоу",- розповів у коментарі "Life.ru" Місакян.

Він вказав на те, що саме сплагіатив Тіматі:

"По-перше, тут запозичена вся сценографія, тобто розстановка елементів шоу, підвіс світлових приладів і, найголовніше, подвійні сітки. Ці два екрани, спереду і ззаду артиста, дозволяють створювати такий 3D-ефект. Але, на сором Тіматі, вкрадена не тільки сценографія, світлові картини, а й відеоконтент. Тобто, все взято просто один в один".

Цікаво, що шанувальники гурту "Nine Inch Nails" уже поширили ролик, на який тут же відреагував арт-директор і дизайнер групи - Роб Шерідан.

"Це просто кричущий випадок", - прокоментував він у Twitter.

 

До слова, помітна схожість і в логотипах "Nine Inch Nails" і Тіматі.

Російський репер воліє не коментувати ситуацію.

Нагадаємо, наприкінці минулого року був гучний скандал про плагіат російським співаком Філіпом Кіркоровим пісні французького співака Дідьє Маруані.

Відео YouTube

IDEALMEDIA