Кіркоров про конфлікт з Маруані: Пісня наша!

4 січня 2017, 11:06

Російський співак Філіп Кіркоров заявив, що у справі про плагіат, у якому його звинуватив французький співак Дідьє Маруані, поставлено крапку.

Про це він розповів у ефірі новорічного випуску програми "МасімМаксім", ведучим якої є нинішній чоловік Алли Пугачової Максим Галкін, пишуть "Дни.ру".

"Ми довели, що пісня "Жорстока любов" була написана і зареєстрована нами, російським композитором Олегом Попоковим, на п'ять років раніше, ніж пісня Маруані. Ми перемогли, пісня наша!" - оголосив Філіп.

А ще заспівав жартівливу пісню про конфлікт із Маруані.


"А я и не знал, что в суды подают за песню, Ну как же все это не честно. Я не знал, я не знал.

Но все равно я тебе желаю счастья, Нам незачем больше сказать - Я все сказала, я все сказал.

А он и не знал, Что с русскими так не проходит – Нельзя у нас требовать денег, А он не знал, а он не знал", - дещо познущався з француза Кіркоров.

Кіркоров заявив, що його пісня написана на 5 років раніше6 ніж хіт Маруані

Цікаво, що у Маруані жодних офіційних заяв про завершення справи про плагіат не було.

Нагадаємо, Філіпу Кіркорову двічі відмовили у порушенні справи проти Дідьє Маруані.

Як відомо, наприкінці листопада російські телефонні жартівники зв'язалися з французьким артистом від імені Кіркорова й домовилися про угоду. Адже раніше Маруані звинуватив російського співака у плагіаті пісні "Symphonic Space Dream".

Пранкери запевнили Дідьє, що Філіп готовий виплатити йому грошову компенсацію за "крадіжку". Нічого не підозрюючи, Маруані поїхав на зустріч з адвокатом Кіркорова, де його й затримала поліція.

Нині ж французький співак вже написав заяву на Кіркорова та поліцію. І, навіть, поскаржився на них президенту Росії Володимиру Путіну.

Фото Instagram Кіркорова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів