Джорджа та Барбару Буш госпіталізували

19 січня 2017, 11:39

Колишня перша пара Сполучених Штатів, 92-річний Джордж Буш та його 91-річна дружина Барбара перебувають у лікарні в Х'юстоні.

Першу леді лікують від бронхіту. Її ж чоловік, у якого виникли проблеми з диханням внаслідок пневмонії, лежить у відділенні інтенсивної терапії.

Але його стан стабільний, повідомив його речник "CNN".

У Джорджа Буша тяжка пневмонія

18-го січня лікарям довелося ввести Буша в наркоз та інтубувати. Нині він уже при тямі.


Екс-президент потрапив до лікарні ще кілька днів тому, він скаржився на кашель та утруднене дихання. Попри призначення антибіотиків Бушу стало гірше.

Майбутній президент США Дональд Трамп у своєму Twitter побажав подружжю найскорішого одужання та подякував за милого листа, який вони йому надіслали.

Барбра Стрейзанд і Джеймс Бролін були в гостях у Бушів у листопаді

Як зазначає видання, Джордж написав своєму наступникові, що, на жаль, не зможе приїхати на його інавгурацію, та побажав усього найкращого.

"Мій лікар каже, якщо я в січні посиджу надворі, це зажене мене в могилу. Те саме стосується й Барбари. Тож я гадаю, ми застрягли в Техасі", - написав Буш.

Як відомо, екс-президент страждає на одну з форм хвороби Паркінсона. Два роки тому він упав у себе вдома та отримав перелам шийного хребця. В останні роки Буш пересувається в інвалідному візку.

Фото з Twitter Буша

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів