Подружжя Клуні вдалося до запліднення "в пробірці" й матиме доньку та сина?

20 січня 2017, 14:30

В останні тижні ЗМІ вирують чутками про довгоочікувану вагітність двійнею дружини 55-річного актора Джорджа Клуні, Амаль, а фігуру жінки на фото роздивляються мало не під мікроскопом.

Подейкують, пара почала робити спроби екстракорпорального запліднення ще ще влітку 2016-го, і тепер їхнє бажання нарешті здійснюється.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на "In Touch".

Джерело видання, буцімто наближене до подружжя Клуні, навіть знає, хто в них народиться.


Клуні на кінопрем'єрі 16-го січня. Невже знову хибна тривога?

"Коли Джордж і Амаль дізналися, що це двійня, вони були здивовані, але й трохи налякані, оскільки обоє казали, що одного їм буде досить", - розказав інформатор.

Одначе коли стало відомо, що це дівчинка і хлопчик, майбутні батьки відчули, що "виграли сімейний джекпот".

Джордж, котрий раніше неодноразово казав, що дітей не хоче, тепер у величезному захваті від того, що двійко малюків зватимуть його татком. Він здмухує пилинки з коханої дружини та з величезним задоволенням вигадує імена дітям.

"Із Джорджа вийде неймовірний батько. Він так довго проходив у холостяках, що більшість людей не усвідомлює, як він чудово ладнає з дітьми", - зазначило джерело.

Пологи 38-річної Амаль Клуні очікуються влітку. Подружжя вже взялося придивлятися найсучасніші гаджети для малюків та все, що їм іще знадобиться.

Як відомо, фанам Клуні не варто надто сильно радіти: вагітність його дружині преса приписує вже далеко не вперше.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів