Мадонна про лайку на марші жінок: Мої слова вирвали з контексту

23 січня 2017, 10:17

Американська співачка Мадонна вирішила роз'яснити свою емоційну промову, яку вона виголосила на марші жінок проти нового президента США Дональда Трампа.

Артистка упевнена, що її слова вирвали з контексту. Про це Мадж написала у власному Instagram.

"Я прийшла (на марш) і виконала "Express Yourself" - ось саме те, що я зробила. Однак, я хочу уточнити деякі дуже важливі речі. Я не агресивна людина, я не пропагую насильство, і це важливо, щоб люди почули і зрозуміли промову у всій її повноті, а не одну взяту фразу, грубо вирвану з контексту", - зауважила співачка.

Своїм публічним виступом, який розпочався словами "Я хочу почати революцію любові", Мадонна мала на меті заохотити жінок та маргінальні групи населення не впадати у відчай, а зібратися разом і використати це, як відправну точку для єдності й позитивних змін у світі.

"Я говорила метафорами, і я поділилася двома способами дивитися на речі: один - коли ти відчуваєш надію, а інший - відчуття гніву і обурення, які я, власне, і відчувала. Проте, я знаю, що, вчинки під дією гніву нічого не вирішують. І єдиний спосіб змінити ситуацію на краще - робити це з любов'ю", - наголосила поп-зірка.

Наостанок Мадонна додала, що для неї було честю виступати на акції перед усіма присутніми.

Нагадаємо, 21-го січня - на наступний день після інавгурації Дональда Трампа - по всьому світу прошли жіночі марші. В акціях на знак незгоди з риторикою розбрату нового президента США взяли участь співачки Мадонна, Шер, Пінк, актриси Скарлетт Йохансон, Ешлі Джадд, Ліна Данем, Джулія Роберт, Емма Уотсон, Шарліз Терон, Крістен Стюарт тощо.

Фото з Instagram Мадонни

IDEALMEDIA