Крадія голих фото Лоуренс посадили у в’язницю

25 січня 2017, 11:40

Мешканця Чикаго Едварда Маєрчика засудили до 9 місяців ув’язнення за крадіжку приватної інформації, зокрема пікантних фото та відео понад 30 селебрітіз.

Серед жертв 29-річного хакера опинилися Дженніфер Лоуренс, Кейт Аптон та Кірстен Данст.

Про це повідомляє "Ace Showbiz".

Вирок Маєрчику було винесено 24-го січня. Чоловіка визнали винним у тім, що він незаконно отримав доступ до понад 300 електронних поштових скриньок та онлайн-акаунтів. Щоправда, звинувачення у продажі чи розповсюдженні чужих фото та відео Едвардові не було пред’явлено.


Крадій голої Лоуренс загримів у тюрму

Також чоловік муситиме виплатити 5700 доларів відшкодування одній із постраждалих від його дій зірок. Це половина суми, яку особа, ім'я якої не розголошується, витратила на психологічні консультації, які знадобилися їй у зв’язку з цими подіями.

Між тим адвокат Маєрчика заявив, що його клієнт дуже шкодує про скоєне і на той момент страждав від депресії.

"На момент скоєння правопорушення пан Маєрчик страждав від депресії та переглядав порнографічні вебсайти та інтернет-чати, намагаючись заповнити порожнечу та позбутися розчарування в своєму житті", - пояснив адвокат.

Нагадаємо, торік у інтерв’ю Дженніфер Лоуренс зізналася, що її дуже боляче вразила історія з крадіжкою її голих фото. Тепер вона завзятіше боронить свій особистий простір та попереджає, що може нагрубіянити людям, які безпардонно підходять до неї по селфі.

Фото з Facebook Лоуренс

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів